Pravila prenošenja

Moj blog čine samo i isključivo moji autorski tekstovi.
Ukoliko želite da neki tekst podelite sa prijateljima, ispod svakog teksta imate opcije za deljenje. Unapred vam hvala na tome.

Međutim, ukoliko želite da integralni tekst prenesete na svoj sajt ili blog, potrebno je da za to imate moju saglasnost. Mislim da je to pošteno, naročito kod sajtova koji zarađuju od broja pregleda i imaju postavljene reklame. Ni tada nije dozvoljeno menjati naslov ili bilo šta u tekstu. Možete jedino promeniti fotografiju, ako vam se moj izbor ne dopada. Podrazumeva se da morate potpisati autora i postaviti funkcionalni link ka originalnom tekstu na ovom blogu.

Sa onima koji moje tekstove prenose sa drugih sajtova, a ne navedu Klotfrket i ne postave funkcionalni link ka izvornom tekstu, mogu i na sud, naročito ako su u pitanju novine, magazini, komercijalni portali. Da li je ministar plagirao doktorat, predsednik lažirao diplomu, ili ste vi objavili moj tekst i delić para zaradili i na moj račun, meni dođe na isto. Intelektualna svojina je takođe svojina. Ili hoćete i cipele da vam dam?

Imejl adresa za kontakt je ljubinkabobanedic@yahoo.com

Hvala na razumevanju.
Nemam ništa ni protiv nerazumevanja, ali onda se vidimo na sudu.
Taman da zaradim i nešto para od pisanja.

3 коментара:

 1. слободан млинаревић19/11/15 07:57

  Наишао сам на текст о Минхаузену. Сјајан је! Имам могућност да то пренесем на неколико стотина адреса у облику мејла, где би Ваш текст био у "телу" мејл. Наравно, са подацима о извору, аутору. Молим за сагласност.
  slobodan.mlinarevic@gmail.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Наравно, уколико поставите линк ка изворном тексту.
   Хвала.

   Избриши