Blog "Lagano kroz engleski"

Na ovom linku možete pratiti moj drugi blog - Lagano kroz engleski, gde objašnjavam gramatiku engleskog jezika na, nadam se, krajnje pristupačan način, onako kako predajem svojim đacima u učionici. Objašnjenja su na srpskom jeziku, tako da mogu biti od velike pomoći onima kojima slabo ide engleski jezik.

Ima osnovne gramatike, koja se obično radi u osnovnoj školi, ali i one malo složenije, za srednjoškolce.
Ima i onlajn vežbanja.

Ako poznajete decu kojoj bi ovakvi "privatni časovi" mogli da pomognu, prosledite im link i napomenite da me u komentarima mogu pitati sve što im nije jasno.

Nadam se da ću u toku leta uspeti da dodam bar još desetak tekstova.

4 коментара:

 1. Pozdrav klotfrket,
  primetili smo da se na na svom blogu bavite nastavom engleskog, pa dozvolite da skrenemo Vašu pažnju na naš novi portal sa obostranim rečnicima stranih jezika. Osim engleskog, tu ćete naći još 29 evropskih i azijskih jezika, što naš portal čini jednim od najvećih svoje vrste u Srbiji. Za glavne evropske jezike su Vam na raspolaganju i pregledi gramatike, fraze za svakodnevnu konverzaciju ili snimljeni izgovor.

  Rečnici se nalaze na adresi recnici.lingea.rs. Njihova upotreba je potpuno besplatna, ne zahteva registraciju, niti će vas ometati naporne reklame. Takođe je moguće da besplatno dobijete izvorni kod za postavljanje pretraživača rečnika na Vašu stranicu, kako bi Vašim čitaocima bio uvek pri ruci.

  Sa bilo kakvim pitanjima ili sugestijama možete da nam se obratite putem mejla na info@lingea.cz.

  Srdačan pozdrav,

  --
  Izdavačka kuća Lingea, Novi Sad

  ОдговориИзбриши
 2. Postovanje :)
  Ako nemate nista protiv postavila bih link za vas blog na moj skolski blog - takodje sam nastavnik engleskog jezika.
  Pozdrav
  Dijana

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Наравно да немам ништа против.
   Хвала, Дијана.

   Избриши